Lapszabászatunk zavartalanul működik.

A megrendeléseket kérem online megküldeni.

Részletes információkért telefonon érdeklődjön.


ÚJDONSÁG!
2015. FEBRUÁRTÓL, bevezető áron!


alt

alt

Az akrilfront egyedi technikával készült bútorok nem veszítenek fényükből, színeik nem fakulnak, fényességükkel, ragyogásukkal bővítik a teret, tágasabbá varázsolják otthonát.

Ezen felül új, a piacon egyedülálló fejlesztésünk a nagy kopásállóságú akril bútorfront!
A nagy kopásállóságú akril bútor felületek minden tulajdonsága (élkialakítás, fényhatás, felület) megfelel az üvegajtókkal szemben támasztott elvárásoknak, sőt további előnyökkel is rendelkezik:

  • megegyező minőség
  • lényegesen rövidebb gyártási idő
  • egyszerűbb megmunkálhatóság
  • azonos kopásállóság
  • és nem utolsó sorban jelentősen kedvezőbb ár.
  • Termékcsaládunk     
    alt

NORMÁL:

Akril gloss: extra fényes, üveghatású panel, standard RAL színekben.

Akril satina: szupermatt felület melynek tapintása, simasága teljesen megegyezik a külföldi gyártók által forgalmazott szatén üvegajtókéval.

Akril woods: egy extra fényes, üveghatású fa utánzat, melynek felületén furnérrajzolatok jeleníthet?ek meg digitálisan, fotó minőségben.
Az utánzatok színei digitálisan állíthatóak úgynevezett digitális pácolással, mellyel bármilyen árnyalat elérhető. A szálirányok digitálisan forgathatóak.

Akril woods satina: megjelenésében, mintájában megegyezik az Acryl woods termékkel, csak szatén felületkezeléssel szállítjuk.

Akril fantasy: egy extra fényes, vagy szupermatt felület is lehet, melyen bármilyen a megrendelő által kiválasztott képet, grafikát meg tudunk jeleníteni, így kielégítve a legegyedibb igényeket is.

Akril fantasy satin:

A fantasy termékeknél minimum egy 600 dpi felbontású képet kérünk a valósághűbb kép elérése érdekében.
Gyártási idő: adott szerdától számított 10 munkanap (2 hét)


NAGY KOPÁSÁLLÓSÁGÚ teljesen ÚJ fejlesztés:


Durakril gloss: extra fényes, nagy kopásállóságú, üveghatású panel, standard RAL színekben.

Durakril woods: egy extra fényes, nagy kopásállóságú, üveghatású fa utánzat, melynek felületén furnérrajzolatok jeleníthetőek meg digitálisan,
fotó minőségben. Az utánzatok színei digitálisan állíthatóak úgynevezett digitális pácolással, mellyel bármilyen árnyalat elérhető.
A szálirányok digitálisan forgathatóak.

Durakril fantasy: egy extra fényes, nagy kopásállóságú felület, melyen bármilyen a megrendelő által kiválasztott képet, grafikát meg tudunk jeleníteni, így kielégítve a legegyedibb igényeket is.

alt

További lehetőségek a termékben:
Helyszínen bevágható a könnyű megmunkálásnak köszönhetően, mely hatalmas előnyt biztosít a hasonló üveg termékekkel szemben a szakemberek számára.